Vucüt Analiz Cihazları ve Tartıları

Görüntülenen Ürünler

Satış! Tanita BC601- Software Büyük Resim

Tanita BC601- Software

601+software

Yeni Ürün

Tanita BC 601 + Yenilenen Software programı.

Daha Fazla Detay

Ürün Açıklaması

anita BC 601 – TartıSoftware


TANITA BC 601 Vücut Analiz Cihazınız, SD Kart ile veri transferi özelliği ile ARTIK DAHA PROFESYONEL!
Tanita BC 601 Segmental Vücut Analiz Cihazı SD Kart veri transferi özelliği ile Profesyonellerin kullandığı ve tamamen Türkçe olan TartıSoftware’e uyarlanmış olup, ek bir kısım özelliklere de kavuşarak profesyonelleşmiştir.
Cihaz ile beraber sunulan Body Vision programı ile 8 kişiye kadar olan analiz bilgilerini Windows işletim sistemi ortamında saklayıp takip edebilirken artık “kullandığınız sistemin kapasitesi ile limitli” miktarda veriyi TartıSoftware ile saklanabilir, raporlanabilir ve profesyonel analiz alınabilir hale dönüşmüştür.
Artık TANITA BC 601 model cihazınız ile transfer etmiş olduğunuz veriler, detay raporlar ve arzulanan değerler ile kıyaslanarak, geçmiş ölçümlerinize ait verileriniz ile daha rahat kıyaslanabilmektedir.
TartıSoftware yükleme sonrası bilgisayarınızın özelliklerine göre üretilen lisans anahtarı ile lisanslanır, veri kaybı yaşanmaması için veri tabanı yedeklenebilir ve kullanımı çok kolaydır. Analiz sonuçlarını izleyebilmek ve değerlendirmek hiç zamanınızı almaz.
Tanita BC 601 Segmental Vücut Analiz Cihazı ile;
Kilo, Vücut Kütle İndeksi, Vücut Yağ Analizi, Vücut Sıvı Analizi, Vücut Kas Analizi, Bazal Metabolizma Hızı, Biyolojik Yaş, Fiziksel Aktivite Durumu, İç Organlar Çevresi Yağlanma Analizleri bilgilerini ve ayrıca Vücut Yağ ve Kas Dağılımını Kollar, Bacaklar ve Gövde için 5 ayrı bölgede bölgesel olarak vücut analizinizi yaparak izleyebilmektesiniz.
Ve tüm bunları bilgisayarınıza taşıyarak eşinizin, dostunuzun veya kilo takibi yaptıklarınızın verilerini bilgisayarınıza taşıyarak Grafiksel Takibini TartıSoftware ile artık kolayca yapabilirsiniz.
Kilo kontrolünde başarının takibi artık daha kolay!
Cihaz üzerinde Boy, Yaş, Cinsiyet bilgilerinin aynı kişiler için (4 kişiye kadar) sürekli cihaza tuşlanması gereksinimini ortadan kaldırmak üzere tasarlanmış 4 adet hafıza tuşu bulunmaktadır. Tuşa kodlanan bu veriler ile yapılan analizler, analiz sonrası SD kartınıza otomatik olarak kopyalanır ve 4 farklı kişinin analizini müteakip bu veriler TartıSoftware’e transfer edilmelidir.
Böylece 4 hafıza tuşunu kullanarak SD kart üzerine alınan analiz verileri TartıSoftware’e manuel (elle) transfer edilerek, limitleri bilgisayarınıza bağlı sayıda analizi gerçekleştirme fırsatı sağlanmış olur.