Ultrason Cihazları

Görüntülenen Ürünler

Satış! Sony UP-X 898 MD Printer Büyük Resim

Sony UP-X 898 MD Printer

up 898

Yeni Ürün

A6 Analog ve Dijital Siyah Beyaz Termal Yazıcı.

Daha Fazla Detay

Ürün Açıklaması

Yüksek hızlı, yüksek kaliteli siyah beyaz medikal görüntü baskısı; kompakt, yerden kazandıran boyut; analog ve dijital girişler

UP-X898MD, analog video girişlerinin yanı sıra PC dostu dijital USB sinyal girişlerini de kabul eden kompakt, A6 medikal siyah beyaz bir dijital yazıcıdır.

Dijital ultrason sistemleri, mobil C-arm'lar veya kardiyak kateterizasyon laboratuvarı gibi uyumlu medikal görüntüleme ortamlarıyla entegre olacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli termal baskı motoru, bu sistemlerin yakaladığı görüntüleri hasta kayıtlarında ve sevklerde kullanılmak üzere basabilir. Ayrıca, basılan görüntülerin bağlı USB flash sürücüye depolanabilmesi, daha fazla kolaylık sağlar.

(UP-X898MD tarafından basılan görüntüler tanı için kullanılmamalıdır).

UP-X898MD, popüler Sony UP-897 serisi medikal yazıcıların halefidir. Yeniden tasarlanan ve geliştirilen cihaz, çeşitli işletimsel ve ergonomik iyileştirmeler içerirken yer kazandıran boyut avantajını ve medikal taşıma araçlarına kolay entegrasyon özelliğini korur. Daha büyük LCD ekran paneli ve sezgisel menü navigasyonu sağlayan kumanda kolu, kullanılabilirliği geliştiren diğer etmenlerdendir.

Sadece iki saniyede yüksek kaliteli siyah beyaz baskılar üretebilir. Gelişmiş termal baskı teknolojisi, kolayca bulunabilen baskı ortamlarını kullanarak fotoğraf kalitesine yakın sonuçlar elde etmenizi sağlar.