Oksijen Konsantrator Cihazları

Görüntülenen Ürünler

Satış! İnvacare Oksijen Konsantratörü Büyük Resim

İnvacare Oksijen Konsantratörü

Perfect O2V

Yeni Ürün

Invacare Corp. tarafından oksijen tedavisi ihtiyacı olan hastalar için üretilen oksijen konsantratörleri bulundukları ortamda ki havayı kullanarak %96’ya yakın saflıkta oksijen üretmektedirler. Invacare Corp.’nın Amerika Birleşik Devletlerinde ki fabrikalarında tasarlanan ve üretilen oksijen konsantratörleri dünyanın birçok ülkesinde uzun yıllardır güvenle kullanılmaktadır.

Daha Fazla Detay

Ürün Açıklaması

Invacare Perfect O2V Oksijen Konsantratörleri bulunduğu ortamda ki havayı alarak diğer gazlardan oksijeni ayırır ve hastalarımız için gerekli olan yüksek konsantrasyonda oksijen sağlar. Invacare Corp. evde uzun süreli oksijen tedavisi ve terapisi amacı ile Perfect O2V cihazını üretmektedir. Perfect O2V Oksijen Konsantratörü hasta ihtiyaç duyduğunda bir düğme ile elektronik olarak çalıştırılarak yüksek konsantrasyonda oksijen sağlar.

Invacare Perfect O2V dakikada 0.5 litre ile 5 litre arasında sabit oksijen akışı sağlar. Bu işlem cihaza entegre oksijen sensörleri sayesinde hassasiyet ile kontrol edilerek hasta için gerekli oksijen seviyesi kesintisiz sağlanmış olur. Perfect O2V’nin kusursuz tasarımı sayesinde ağırlığı 18 kg ‘a kadar düşürülmüştür. Ayrıca düşük enerji tüketimi ve 40 desibelin altında ses seviyesi ile günümüz oksijen konsantratörü cihazlarının en yüksek teknolojiye sahip cihazlarındandır. Yüksek akış gücü sayesinde 15 metreye kadar nazal kanül ile kullanma imkanına sahiptir. Ayrıca hasta güvenliği gerekçesi ile elektrik kesintisi düşük oksijen seviyesi ve basınç düşüşü gibi durumlarda sesli ve ışıklı alarm sistemi bulunmaktadır. Kolaylıkla doldurulabilir veya değiştirilebilir nemlendirici haznesi sayesinde her zaman yüksek konforda şartlandırılmış oksijen sağlamaktadır. 5000 saate kadar filitre değiştirme ihtiyacı duymayan (uygun ortamlar sağlandığında) yapısı ile sorunsuz kullanım sağlar. Sens O2 sistemi sayesinde görsel olarak oksijen saflığı düzeyi hakkında %85’den fazla saflıkta yeşil, %85 - %73 düzeyi saflıkta sarı, %73 altı saflıkta ise kırmızı renkli uyarı ve alarm sistemi ile kullanıcısına bilgi iletir.