Koter Cihazları

Görüntülenen Ürünler

Satış! Petaş Petkot 600 Koter Cihazı Büyük Resim

Petaş Petkot 600 Koter Cihazı

Petkot 600

Yeni Ürün

PETAŞ PETKOT 600 KOTER CİHAZI

Daha Fazla Detay

Ürün Açıklaması

PETKOT®600 günümüz cerrahi operasyonlarının gerektirdiği neredeyse tüm işlemleri yapan, genel amaçlı, kullanımı kolay ve tamamen mikroişlemci kontrollü bir elektrocerrahi cihazıdır.

PETKOT®600 doku duyarlıdır; uygulanan dokunun direncini ölçerek ayarlanan çıkış gücünü geniş bir empedans  aralığında  sabit tutmaktadır. Böylelikle, istenilen kesme ve koagülasyon işlemleri çok daha düşük güç değerlerinde elde edilmektedir.

PETKOT®600’ün “Genel Cerrahi”, “Sıvı içinde” ve “Laparoskopik” olmak üzere 3 temel çalışma modu vardır.  Buna ilave olarak, dokunun hassas kesilmesi ve koagüle edilmesinin istendiği durumlar için darbeli çalışma modu bulunmaktadır.

PETKOT®600 hasta güvenliğini ön planda tutmaktadır. İkili hasta plağının kullanılması ile hasta ve hasta plağı arasındaki  temas kalitesi sürekli olarak ölçülmekte ve kullanıcı hasta plağının temas kalitesi hakkında ekran aracılığı ile bilgilendirilmektedir. Temasın yeterli olmadığı durumda ise çıkışı otomatik olarak keserek kullanıcıyı  ekranda  mesaj ve ses ile uyarmaktadır.

 

ÇALIŞMA VOLTAJI : 200-240VAC,50/60 Hz

ÇALIŞMA AKIMI : 3 A (max.)

BOYUTLAR : 39.5 cm x 38 cm x 18.5 cm

AĞIRLIK : Yaklaşık~ 10 kg