Defibrilatör Cihazları

Görüntülenen Ürünler

Defibrilatör Eğitim Cihazı

CardiAid Trainer

Yeni Ürün

CardiAid Trainer Eğitim Cihazı

Bir ani kalp durması vakasında ortam son derece stresli ve
karıflık olacaktır. CardiAid Taflınabilir Kalp fiok Cihazı kullanımı
son derece kolay bir cihazdır. Ancak yine de potansiyel
kullanıcıların acil bir durumda yapılması gerekenler hakkında
eğitilmesi hayatidir çünkü acil bir durumda her saniye önem
taflır. CardiAid Trainer, özellikle bu amaç için geliştirildi.

Daha Fazla Detay

Ürün Açıklaması

CardiAid Trainer, otomatik defibrilatör kullanımı ve ilk yardım eğitimlerinde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş bir eğitim ve simülasyon cihazıdır. 

Bir ani kalp durması vakasında ortam son derece stresli ve karışık olacaktır. CardiAid Taşınabilir Kalp Şok Cihazı kullanımı son derece kolay bir cihazdır. Ancak yine de potansiyel kullanıcılarının acil bir durumda yapılması gerekenler hakkında eğitilmesi hayatidir, çünkü acil bir durumda her saniye önem taşır. CardiAid Trainer, özellikle bu amaç için geliştirilmiştir.

İlk yardım eğitmenleri ve otomatik defibrilatör bulundurulan yerlerde eğitim güncellemeleri için idealdir. 

CardiAid Trainer, otomatik defibrilatör ve ilk yardım eğitiminde ihtiyaç duyulacak özellikler göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir:

  • Potansiyel kullanıcıların cihazı tanıması ve gerek duyulduğunda daha rahat kullanabilmeleri için CardiAid Taşınabilir Kalp Şok Cihazı (Otomatik Eksternal Defibrilatör) ile aynı görünüme sahip olarak tasarlanmıştır. Otomatik defibrilatör kullanılırken karşılaşılabilecek tüm durumları canlandırabilir ve böylece potansiyel kullanıcılar her durumda ne yapılması gerektiği konusunda eğitilebilir.
  • CardiAid Trainer, uzaktan kumanda ile kontrol edilir. Eğitmen, dersin konusuna ve/veya öğrencinin ihtiyacına göre eşzamanlı olarak farklı senaryolar seçebilir.
  • 22 dilde çalışabilir: Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Katalanca, Flemenkçe, Rusça, Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Danimarkaca, Norveççe, İsveççe, Fince, Çekçe, Lehçe, Makedonca, Arapça, Farsça, Mandarin Çincesi ve Kantonez Çincesi.